Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety pokrój w kostkę.
Seler i cebulę obierz, seler pokrój w słupki, a cebulę w piórka.
Paprykę wypestkuj i pokrój w kostkę.
Wszystkie warzywa podsmaż razem z mięsem na oleju.
Czosnek i imbir obierz, zetrzyj na tarce i dodaj na patelnię.
Dodaj pieprz cayenne.
Dopraw sokiem z limonki, cukrem, wlej szklankę wody. Gotuj przez około 10 minut.
Na koniec dodaj odsączony ananas pokrojony w kostkę i keczup. Zagotuj.
Podawaj z ryżem lub makaronem ryżowym.
Ewelina