Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zagotuj 1,5 szklanki wody, a następnie wsyp kaszę i gotuj na małym ogniu pod przykryciem około 20 minut.
Cebulę i pieczarki oczyść i pokrój. Na maśle zeszklij cebulę i dodaj pieczarki, a następnie podsmaż.
Połącz z kaszą, po czym studź.
Dodaj Sos borowikowy WINIARY rozprowadzony ze śmietaną zamiast wody.
Dopraw Przyprawą ZIARENKA SMAKU uniwersalne WINIARY i pieprzem.
Przełóż do wysmarowanego masłem naczynia do zapiekania i posyp serem. Wstaw do nagrzanego piekarnika i zapiekaj pod przykryciem 20 minut.