Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jaja gotujemy na twardo. Odcedzamy tuńczyka, czerwoną fasolę oraz kukurydzę z puszek.
Cebulę, czerwoną paprykę, ogórki oraz jaja na twardo kroimy w kostkę.
Łączymy ze sobą, dokładnie mieszając wszystkie produkty wcześniej przygotowane tj. tuńczyk, fasola, kukurydza, cebula, papryka, ogórki oraz jaja.
Dodajemy majonez, jogurt oraz musztardę. A następnie przyprawiamy wg uznania solą, pieprzem oraz chili.
Joanna