Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Z budyniu WINIARY, masła i mleka przygotuj krem. Przykryj folią. Odstaw do ostudzenia.
Przygotuj galaretkę malinową w 100 ml wody. Dobrze rozmieszaj. Zmiksuj z malinami.
W pucharku ułóż warstwę kremu budyniowego, przełóż warstwą przygotowanego musu malinowego i zakończ przekładanie kremem budyniowym.
Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej, dodając do niej 2 łyżki śmietanki.
Wylej masę czekoladową na warstwę budyniową i posyp całość malinami.