Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Łososia pokrój w kostkę. Dopraw sokiem z limonki oraz solą i pieprzem. Odstaw na 30 minut. Po tym czasie rybę usmaż na patelni lub patelni grillowej.
Awokado obierz i pokrój w kostkę. Pomidory pokrój w dużą kostkę. Cebulę, chili i kolendrę drobno posiekaj. Wszystkie składniki umieść w misce. Dodaj sok z limonki, oliwę oraz sól i pieprz i dokładnie wymieszaj.
Placki do tacos możesz lekko podgrzać, aby były bardziej miękkie. Placki posmaruj łyżką Sosu Meksykańskiego WINIARY na którym ułóż kawałki ryby. Dodaj salsę awokado.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!