Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zupa brokułowa w nietypowym wydaniu. Makaron sprawi, że zupa będzie jeszcze bardziej sycąca. Skrzydełko indyka zapewnia odpowiednią konsystencję i smak zupy, a doprawienie jej ziarenkami smaku uniwersalnymi WINIARY oraz przyprawą w płynie Maggi, to gwarancja, że zupa będzie cieszyć się powodzeniem w całym domu. Mniam!
Skrzydełko z indyka umyć, zalać wodą, dodać kostkę rosołową WINIARY, zagotować.
Gotować pod przykryciem.
Po 30 minutach dodać pokrojone w kostkę marchewkę, seler i pietruszkę, gotować do miękkości.
Na koniec dodać pokrojonego brokuła oraz makaron.
Kiedy wszystko będzie miękkie zupkę doprawić i zdjąć z ognia.